• Receptai

     

     Karštas sumuštinis su rūkyta lašiša
     
    Lašiša - būtinas ingredientas kiekvieno bent šiek tiek savo išvaizda ir sveikata besirūpinančio žmogaus gyvenime. Ši riebi žuvis turi nesočiųjų riebalų rūgščių ir omega 3 riebalų rūgščių, kurios dar vadinamos tiesiog „sveikaisiais riebalais".

    Sveikieji riebalai, kurių turi ir avokadas, ne tik „neina į kūną", bet ir padeda kovoti su viršsvoriu, cholesteroliu, stiprina kraujagysles bei padeda liesos raumeninės masės augime. Lašiša ir kiaušiniai taip pat yra ir baltymų šaltinis, kurį vakarais privaloma papildyti tiems, kurie rūpinasi savo išvaizda.

    Paruošimo laikas: 20 min
    Porcijų skaičius: 1
    Kalorijos: 400 kcal

    Ingredientai:

    •Pilno grūdo duonos riekė;
    •Šiek tiek avokado;
    •Rūkytos lašišos;
    •Kiaušinis;
    •Druska;
    •Pipirai;

    Eiga:

    1.Keptuvę nelipniu dugnu patepkite aliejumi ir įmuškite kiaušinį. Kiaušinį kepkite iki mėgiamo kietumo taip, kad trynys nesubliukštų.
    2.Pilno grūdo duonos riekę paskrudinkite, ant jos užtepkite trintą avokadą, pabarstykite druska ir pipirais.
    3. Ant viršaus dėkite rūkytos lašišos ir iškepusį, dar karštą kiaušinį.
    4.Skanaukite, kol neatvėso.

    Šaltinis: www.delfi.lt

     
    NORVELITA Šaltai rūkyta atlantinių lašišų filė - paprastas ir lengvas būdas nustebinti savo šeimą ar draugus.
     
     
    NORVELITA Marinuota atlantinių lašišų filė su apelsinais - ieškantiems neįprasto, gurmaniško skonio.
     
     
    NORVELITA sūdyta atlantinių silkių filė su raudono vyno aromatu - žinovų pasirinkimas! Užklupus netikėtiems svečiams, paprastai ir skaniai gaminami sumuštinukai.
     
     
    NORVELITA kamčiatkiniai vaivorykštiniai upėtakiai - puikus pasirinkimas! Pateikiame Jums itin paprastą ir greitą būdą pasigaminti patiems: TROŠKINTĄ UPĖTAKĮ.